It has been a year since our project Hillside has been completed! The project is a striking, modern large-scale renovation and extension of a Victorian Property, in the coastal village of Lympstone in East Devon, in South West England.

A photoshoot of the Sapphire Spaces Bulthaup Kitchen with Photographer Nicholas Yarsley gave us the opportunity to see this project 1 year on.

One of our favourite completed projects here at In Ex Design, we couldn’t wait to see how it looked after the client has been living in the house for the past year. The modern timber-clad extension provides a generous open plan kitchen, dining, living space. The built in storage and hidden access from the Kitchen through to the Utility allows the space be practical and functional whilst not interrupting the visual of the living area.

For more details on the project and photos of the before and after shots visit our portfolio page: http://www.inexdesign.co.uk/portfolio/hillside/